Néhány érv a Fiscat online pénztárgépek mellett

KIEMELKEDŐ PRÉMIUM MINŐSÉG – Pénztárgépeink meghibásodási aránya 0!! Valódi pénztárgép, hosszú távú használatra tervezve. A megbízhatóság egyet jelent a Fiscat online pénztárgép szóval.


KIEMELKEDŐ PRÉMIUM MINŐSÉG
– Pénztárgépeink meghibásodási aránya 0!! Valódi pénztárgép, hosszú távú használatra tervezve. A megbízhatóság egyet jelent a Fiscat online pénztárgép szóval.
15 ÉVES TAPASZTALAT – Magyarországon immár 15 éve forgalmazunk pénztárgépet, ez idő alatt a létező összes típushoz volt szerencsénk, majd a választásunk a Fiscat pénztárgép gyártóra esett, mely már közel 8 közkedvelt márka, ezen idő alatt bizonyította megbízhatóságát.


EGYSZERŰ PAPÍRCSERE
– Egy pillanatra sem kell megállni a kiszolgálás közben, a papírcsere max. 5 másodperc. Ennél jobb már nem is lehetne!
KÖNNYŰ KEZELÉS – A hagyományos kialakításnak, nagy kijelzőinek köszönhetően nagyon egyszerűen elsajátítható a kezelése.


BŐVÍTHETŐ FUNKCIONALITÁS
– Az egyszerű használat mellett számos kényelmi funkcióval rendelkezik, hogy megkönnyítse munkáját
BÁRMILYEN MÉRET – Legyen szüksége bármilyen méretű vagy tudású pénztárgépre, a Fiscat pénztárgépcsalád egyik tagja biztosan megfelel Önnek.
STÍLUS – Mindenki számára fontos a stílusos megjelenés, miért lenne üzlete szürke foltja az, amit minden vásárlója lát? A Fiscat online pénztárgépek letisztult formavilágukkal eleganciát és igazi stílust kölcsönöznek üzletének.
BÁRHOL AZ ORSZÁGBAN – Országos, szerződéses szerviz-viszonteladói hálózattal rendelkezünk, mely rövid határidővel vállalja a pénztárgép üzembe helyezését, garanciaidőn belüli és azon túli javítását, karbantartását legyen vállalkozása bárhol az országban.

Cégfilozófiánk egyik alapeleme, hogy a pénztárgépeket folyamatosan fejleszteni, optimalizálni kell.

Hiszünk abban, hogy egy elégedett ügyfél más ügyfeleknek is ajánlani fog minket. Ezért munkatársaink mindent megtesznek, hogy a kiszolgálás során Ön maximálisan elégedett lehessen, és a vásárlás végeztével másoknak is ajánljon minket. Nálunk az ügyfél nem futószalagon kiszolgált “probléma”!

Vevőközpontú a gondolkodásunk. Nálunk az ügyfél az első, minden ügyfelünket úgy kezeljük, hogy szeretnénk, ha visszatérne hozzánk legközelebb is. Ezért, ha problémája van, az a mi problémánk is, igyekszünk ezért megoldani mielőbb. Sokan mondták már ránk: több ilyen cégre lenne szükség itthon. Mi örülünk ennek, de mindig dolgozunk, hogy még jobb szolgáltatást nyújthassunk Önöknek.

Nem ma kezdtük az ipart. Munkatársaink többéves tapasztalattal rendelkeznek a szakterületükön. Cégünk 1997 óta működik! Ezért az általunk értékesített termékeket nemcsak eladjuk, de ismerjük is őket. Emiatt akár bármilyen technikai jellegű kérdését is megválaszoljuk.

Minket nem nehéz elérni. Telefonjaink, ha nem tudja a kollégánk felvenni, általában átirányítódnak más kollégáinkhoz. Az esetek nagy részében könnyű elérni minket ezért telefonon. Természetesen előfordul, hogy minden munkatársunk le van terhelve, de az ügyfeleinket vissza is szoktuk hívni, ha a hívószámkijelzésük engedélyezett. Mi ebből nem csinálunk problémát. De ha minden kötél szakad, az info@onlinepenztargep.org címre bármikor elküldheti kérdését, biztos lehet benne, hogy gyorsan válaszolunk rá. Ügyfeleink sokszor meglepődnek, hogy a telefont akár hétvégén és az esti órákban is fel szoktuk venni, és ugyanolyan készségesek vagyunk, mintha munkaidő lenne.

Reméljük, hogy a fentiek meggyőzték Önt, hogy érdemes tőlünk online pénztárgépet vásárolni. Ha bármilyen kérdése lenne, nyugodtan hívjon minket. De leírhatja kérdéseit, javaslatait e-mailen is. Ide tudja elküldeni: info@onlinepenztargep.org