Válasszon új engedélyes online pénztárgépeink közül és vegye igénybe az 50.000 Ft-os állami támogatást!

A 2017. január. 1-jétől életbe lépő jogszabályi előírásoknak megfelelő, engedéllyel rendelkező, hordozható online pénztárgép GPS-el, amire az állami támogatás igényelhető. Az állami támogatás feltétele továbbá, hogy a pénztárgép 2017. január. 1-je előtt üzembe helyezésre kerüljön.

A pénztárgép engedélyét a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal oldalán lehet megtekinteni.

Fiscat Neon+

Fiscat iPalm

Fiscat iPalm+GPS

A 9/2016 NGM rendelet szerint:

A változó telephelyen, mozgóboltban vagy mozgó szolgáltató helyen működő pénztárgépként csak hordozható pénztárgép helyezhető üzembe, illetve már működő pénztárgép üzemeltetési módja csak hordozható pénztárgép esetén változtatható meg ezen módokra.

Ezért azok a masszőrök vagy testedzési szolgáltatást végzők akik nem fix helyen hanem több helyen dolgoznak azok kizárólag speciális, hordozható online pénztárgépet vásárolhatnak.

A Fiscat iPalm+GPS (A195) hordozható pénztárgépek várhatóan december közepe előtt érkeznek meg, így jelenleg előrendelést tudunk felvenni a pénztárgépekre 25 000 Ft + ÁFA előleg befizetés ellenében. Mivel a határidő szűk ezért csak azoknak a megrendeléseknek a szállítását tudjuk idénre garantálni melyeknek az előlege 2016. december 2-ig beérkezik!
Fiscat Neon+ és Fiscat iPalm pénztárgépeink raktáron vannak, ezeket a NAV-tól igényelt üzembe helyezési kóddal azonnal meg is vásárolhatnak. Amennyiben rendelkeznek az 50.000 Ft-os állami támogatással azt a számla végösszegéből már azonnal jóvá is írjuk!
Internetes megrendelés esetén az alábbi kedvezményes árakat tudjuk érvényesíteni:

Megnevezés

Nettó

Bruttó (fizetendő)

Fiscat Neon+ / iPalm / iPalm+GPS

105 000 Ft

133 350 Ft

Állami támogatás

-50 000 Ft

Pénztárgép állami támogatással

83 350 Ft

Üzembe helyezési díj

10 000 Ft

12 700 Ft

Összesen fizetendő:

96 050 Ft

Telekommunikációs díj: 1500 Ft + Áfa / hó, mely a Mobil-Adat Kft.-nek fizetendő

 

Rendelhető kiegészítők:

  • szivargyújtó töltő
  • hord táska
  • vonalkód olvasó