Ma délelőtt A162-es számon engedélyezte a Neon+ online pénztárgép forgalmazását az MKEH metrológiai hatósága.

A Neon+ pénztárgép modellcsaládunk legnagyobb számban értékesített darabja. Alkalmas szinte bármilyen forgalmú üzlet kiszolgálására, a mobilitást és működést ráadásul egy nagy kapacitású akkumulátor segíti mellyel akár 300 nyugta is kiadható hálózati áramellátás nélkül is.

A Neon+ pénztárgép nem csak megfogó stílusával, formatervezett gépházával kiemelkedik a többi online pénztárgép közül, 4 soros háttérvilágítással rendelkező kezelői kijelzője pedig meglepően megkönnyíti a mindennapi használatát.

Az online pénztárgép az előírásoknak megfelelően folyamatosan küldi az adatokat a NAV szerverének, mely adatokat ügyfeleink egy USB kábel segítségével számítógépre is kimentheti.

A kijelzőkön reklámok futtathatók, a pénztárgép szalag néhány mozdulattal gyorsan cserélhető, a nyomtatás pedig talán gyorsabb nem is lehetne. Egyszerre akár 16 pénztáros használhatja saját jelszóval, a sokféle napi és időszaki jelentés pedig nagy segítségére lesz forgalmának nyomon követésére és ellenőrzésére.

További képek a termék oldalán. Kattintson!

A rendkívül strapabíró, és könnyen kezelhető online pénztárgép már megvásárolható webáruházunkban, budapesti üzletünkben és a viszonteladóinkon keresztül.