Az online pénztárgép bevezetésének határidején az üzemeltetők nagyon kevés pénztárgép típus közül választhattak, azokat is főleg csak képről. Az azóta eltelt másfél év alatt kiderült, hogy a gyors bevezetés és a rövid fejlesztési időnek köszönhetően az online pénztárgépek megbízhatósága elmarad a régi hagyományos pénztárgépekétől. Sajnos a legtöbb esetben a pénztárgép és a NAV kommunikációját biztosító AEE egység hibásodik meg, melynek javítását minden típus esetén egyetlen cég ellenőrizhet, ezért hiba esetén könnyen előfordulhat akár egy vagy több hónapos javítási idő. Azóta az ár mellett a pénztárgép kiválasztáskor a minőség és megbízhatóság lett a legfontosabb szempont!
Az első Fiscat online pénztárgép amely A162-es engedélyszámon kapott jogerős forgalmazási engedélyt, ezt a típust cégünk 2015 januárjában kezdte meg forgalmazni. A hosszú, több mint 4 hónapos kezdeti időszak alatt közel 1500 darab Fiscat Neon+ típusú pénztárgép került üzembe helyezésre az egész országban. Ez idő alatt egyetlen pénztárgép sem hibásodott meg!! Bátran kijelenthetjük, hogy hasonló statisztikával egyetlen online pénztárgép típus sem büszkélkedhet. Az egész világra pénztárgépeket gyártó Fiscat gyár a több mint másfél éves fejlesztési időszak alatt, tanulva a többi gyártó hibájából a minőségre helyezte a legnagyobb hangsúlyt. Mivel biztosak abban, hogy a kezdeti hibátlan statisztika később sem fog romlani, bármilyen hiba esetén vállalta, hogy azt legkésőbb 15 napon belül megjavítja vagy kicseréli, így bármely vállalkozás biztos lehet egyfelől abban, hogy egy hiba nélküli pénztárgépet választ és jó döntést hoz, valamint ha bármilyen okból hiba fordulna elő (akár az üzemeltető miatt is) legkésőbb 15 nap alatt (valójában ennél sokkal rövidebb maximum 2-3 nap alatt bármilyen hibajavítást elvégez).
Reméljük Ön is a legjobb döntést hozza meg az online pénztárgép kiválasztásakor és egy minőségre hangolt Fiscat pénztárgép típust választ.