Hosszú várakozás előzte meg a mai napot, de megérte várni, mivel honlapunkról mindent megtudhat az online pénztárgépek egyik legújabb és legmegbízhatóbb pénztárgép családjáról, vagyis a Fiscat pénztárgépekről!

A Fiscat pénztárgép gyár a Távol-Keleten található és a világ számos országába szállít megbízható, prémium pénztárgépeket. Számukra az eladással nem lezárul egy ügyfél kapcsolat, ellenkezőleg, akkor kezdődik! A gyártó nagy hangsúlyt fektet az „after service” –re, vagyis a pénztárgépet vásárlók támogatásában, mint például: folyamatos szoftverfejlesztés, technikai támogatás, innovációk bevezetése.

Terveink között legalább 5 online pénztárgép típus engedélyeztetése szerepel. Modelljeink között ugyanúgy megtalálható lesz a kompakt méretű pénztárgép, mint a számtalan extra szolgáltatást nyújtó nagyteljesítményű számítógép alapú pénztárgép. A fejlesztések során mindig az ügyfelek igényeinek kielégítése a legfontosabb szempont.

Weboldalunkon megtalálja a Fiscat gyár Magyarországra szánt teljes modellpalettáját, melyekkel interaktív módon ismerkedhet meg kívülről belülről. Minden termékünkről számtalan információt talál, valamint webáruházunkban meg is vásárolhatja őket.