Rövid várakozás után az MKEH metrólógia hatósága A168-as engedélyszámon újabb pénztárgépünk forgalmazását engedélyezte.

A Fiscat iPalm pénztárgép a kisméretű kasszák egyik első típusa. Mérete alapján bárhol elfér, bárhol használható, akár a legkisebb üzlet dísze is lehet! A Fiscat iPalm olyan ügyfelek számára készült, akik számára a kis méret, megnyerő kinézet egyaránt fontos, viszont a kijelző információ tartalmáról nem akarnak lemondani: kettő két soros kijelző gazdagítja az iPalm-ot. Tudása megegyezik eggyel nagyobb „téstvéréével”, vagyis a kis méret nem jelenti azt, hogy bármit nélkülözni kelljen!

Kedvező ár, kis méret, könnyű súly, beépített nagykapacitású lithium akkumulátor, jó használhatóság: ez a Fiscat iPalm pénztárgép!

A család legkisebb tagját kifejezetten a hamarosan bővülő új online pénztárgép használóknak terveztük, mint például:
– fodrászok
– kozmetikusok
– piaci árusok
– műkörmösök
– orvosok
– stb.

Azon túl, hogy a Fiscat iPalm kicsi és “aranyos”, még színeiben is illeszkedhet az egyes üzletekhez: a klasszikus fekete és fehér alapszínek mellett elérhető lesz még több színben is!

További képek a termék oldalán. Kattintson!

Ha eddig nem találta meg az Önnek tetsző online pénztárgépet, ne keresse tovább: Fiscat iPalm online pénztárgép! Júniustól megrendelheti webáruházonkból vagy az ország szinte bármely pontján viszonteladóinktól.